други...

Здраве

 

Получила се от само себе си комбинация от здравословни неща в моята кухня. Чудесно на пръв поглед!

“Истината” е добре замазана на заден план, където освен бъркотията Пиер яде и разнася варени пилешки кожи по плота.  А ги яде на плота, за да не се дразнят с кучетата на пода и да не ги разнася там.

За много хора е ужасно, недопустимо и белег за ниска хигиена и ред други неща да допускаш домашния си любимец на масата, на барплота или в леглото. Пиер има достъп до всички тези места. Всъщност той просто има достъп навсякъде, банята е един от любимите му будоари!

Никога няма да забравя погледа и писъка на бивша колежка, като разбра че коткарите спим с котки на лицата си. “Ама как го пускаш да спи при теб?!? Животно в леглото, НЕ!”. Истината е, че спя много по-лошо и трудно когато не е при мен ли не го усещам някъде в леглото. Най-добре е ако е до бузата ми и мърка. А като малък ми миеше лицето и ушите сутрин.

Сори, хора не разбиращи идеята за домашните любимци, това са най-хубавите моменти! И е супер за здравето, най-вече психичното ми! :)

ПС:  И не, котката не е вредна дори за вашето бебе.

Standard

8 thoughts on “Здраве

 1. Чакай, чакай. Някой ти се е “шокирал”, че си спиш с котката?!? Та за какво ми е котка ако не ми мърка до главата и не ѝ ям опашката докато чета в леглото? Боже, какви хора има на тоя свят ;(

  • Sabina says:

   Моята реакция беше същата – е за какво ще имам котка, ако не спя с нея!?!
   Има котки, които не искат да се гушат в леглото – имали сме един такъв, но Пиер беше специално научен от мен, нарочно го слагах всяка вечер, докато свикне.

 2. iveline says:

  Имам котки около себе си откак се помня. Радвам се, и че човекът до мен също ги обича. Котаракът ни ме следва навсякъде, стои с мен в банята :)) спи от моята страна на леглото, и върху ръката ми, въпреки че всъщност той го спаси (взет е от rescue център) преди една година.

  • Sabina says:

   Аз имам щастието да съм център на вниманието му, но ние около 2 години живяхме съвсем сами и той имаше контакт само с мен. :)

   • Няма да питам какво има в хладилника :)

    КОТКИТЕ са създадени за да спят върху/под/над нас, да ни гонят от възглавниците, да ни притискат краката, да ни гледат втренчено 10 мин преди да звънне часовника сутрин, да си завират мустаците в носовете ни, да ни целуват, ближат и лигавят както им скимне, да врещят до полуда (най-добре когато си изпил сто бири снощи), да мъркат, да пускат косми, да дращят мебелите и да ни учат да станем по-добри същества.
    За това ги има! На който не му харесва ОК, ама загубата си е за него :)

 3. Niki says:

  Пцулютно съм съгласна с всичко написано по-горе. Най най най-сладунското нещо и отморител за нервите, и източвател на отрицателните енергии е котката.
  Вива.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *