обществени

Уважаеми Кауфланд,

това е писмото, което току що пуснах на service@kaufland.bg.

сложих в заглавието “уважаеми”, само за да привлека вниманието Ви и да Ви накарам да отворите този мейл.

Всъщност въобще не ви уважавам. Още по-малко Ви харесвам. Всъщност искам да фалирате – шумно и безутешно! Не че на ваше място няма да дойде друга идиотска верига или пък това ще върне вековните дървета, които изсякохте. Просто искам да се знае, че сте лоши мениджъри и лоши граждани. Защото вие сте точно това, ако смятате, че може да правите бизнес така през 2013.

Най-малкото, което мога да направя е да спра да пазарувам при Вас. Малко е, защото аз така или иначе не съм Ваш клиент.

Аз смятам да направя повече. Смятам да използвам цялото си влияние на гражданин, активист и блогър, колкото и малко да ви се струва то на Вас, за да очерня марката, магазина и лично хората на мениджърски позиции в тази компания. Защото някой е седнал на една маса във вашия офис и е взел решение да купи този парцел. Някой е подписал едни документи, някой е говорил с Общината, така че да няма проблем да се отсекат тези дървета. Някой е казал на ПР екипа ви да замаже положението с 5 фиданки. Не знам кой точно е този някой, затова просто ще изкарам на яве всяко име на човек във вашата компания, което намеря!

 
Без уважение,

Събина Панайотова

Писах на бързо и афектирано, но пък междувременно ми хрумнаха доста идеи как да покажем на Кауфланд, че са идиоти. Дано реализираме някои!

Също така разрових в интернет да намеря имената на конкретни хора, които работят в тази верига на високи позиции, но не намерих нищо. Няма информация на техния сайт, няма и в LinkedIn. Хората, които работят в този магазин са неизвестни, а е важно да ги видим с лицата им. Защото за маниера им на правене на бизнес не са виновни касиерките или продавачките  – рибата се вмирисва от главата и аз искам да знам кой точно е главата на тази мърша!

Молбата ми е: ако познавате мениджъри, маркетинг или други хора на високи позиции в Кауфланд, моля споделете имената им!

Не можем да върнем дърветата, но чинарът все пак все още е там и може и да успеем да го спасим. И в крайна сметка, нещата въобще не опират до чинара, опират до маниери на правене на бизнес, до начина по който се взимат решения в Общината, до това държавата и бизнеса да мислят повече от 3 години и няколко милиона в съответните джобове напред и да слушат хората.

Благодаря ви предварително!

 

PS: Ето имена, които излязоха от Сиела

Управители:
Име: Армин Гюнтер Хансен, Германия, Прокурист
Адрес: , Рьотелщрасе 35
Специални правомощия: Право да отчуждава недвижими имоти Право да обременява с тежести недвижими имоти
Начин на представляване: заедно с някой от управителите на “Кауфланд България” ЕООД
Име: Михаел Щокхаузен, Германия, Прокурист
Адрес: , Им Колметер 9
Начин на представляване: заедно с някой от управителите на “Кауфланд България” ЕООД
Име: ДИМИТЪР СПАСОВ, АВСТРИЯ, Управител
Име: Евгени Гайдов, АВСТРИЯ, Управител
Име: Михаил Кирилов Петров, БЪЛГАРИЯ, Управител
Име: ХРИСТО ПЕТРОВ ПЕТРОВ, БЪЛГАРИЯ, Управител

Standard

3 thoughts on “Уважаеми Кауфланд,

  1. Разбирам яростта ти и още не мога да повярвам че в крайна сметка са отрязали тези дървета. Това да даже не ми се и коментира.

    Друго исках да попитам – сигурна ли си че е правилно да оставяш видими ЕГН-тата на хората?

  2. Pingback: Двестагодишният чинар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *