делнични

2013/4

IMG_7605

 

2013 не даваше признаци, че е чак толкова хубава колкото беше, но пък се промени рязко.

В крайна сметка пътувах много – изрушкахме Македония и северна Гърция, после пак Гърция, ходихме на концерт, влюбихме се в Берлин, (пре)открихме Истанбул. Всеки път с различни хора и всеки път беше хубав по негов си начин. Протестирахме! Аз лично, по-малко от колкото ми се иска. Имаше моменти, които никога няма да забравя, дори ми е малко трудно да опиша колко важни и красиви неща се случиха на площада.

Намерих си мястото – на работа на която се чувствам ценена и пълноценна сред страхотни хора (благодаря Дени и Парис!).  2013

Сближих се още повече с най-близкият си човек, научих се да не ме е страх да му казвам “обичам те”. Създадох нов човек, от тези, които те карат да се чувстваш… благословен (примерно), че са ти се случили.

Имах две прекрасни приемни кучета, които сега живеят великолепни животи и са много обичани. Започнах да обръщам още повече внимание на собственото ми.

Научих се повече от всякога да уважавам себе си, по-наясно съм от всякога коя съм, какво правя, какво искам. По-щастлива и спокойна от всякога съм. Спрях да търся извън себе си, спрях да искам да съм друг човек, на друго място, в друго време. Тук съм повече от всякога.

Беше хубава година. Честита 2014!

ПС: 2014 била годината на коня, каквото и да значи това, та от там снимката.

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *