лични, на път, снимки

Summer moved on, edition 2014

маслини, дъжд, събина панайотова блог
Пиша този пост по две причини. Първо от много време си мисля, че може би е редно да пусна един пост с какво се случи миналото лято, защото много се случи. И второ в момента (текстът е започнат мината седмица) съм си вдигнала краката на една тераса на Халкидики, пия Estrella, кучетата лежат край мен, имам най-чудния нет, който съм имала на почивка и гледам как светкавици се разбиват над Атон осветявайки целия залив и проглушавайки полуострова. Не знам що за блогър бих била, ако не напиша нещо тук и сега.

On a second thought… вече няма голямо значение какво точно се случи. Shit hit the fan, беше драматично, грозно, истерично безумно на моменти, but we made the best of it. В смисъл когато нещата се сринат толкова сюреалистично overnight можеш само да се забавляваш, въпреки че не беше чак забавно. Както казах няколко пъти, това е най-тежката раздяла, която съм преживявала в живота си. Но вече всичко е минало.Иначе животът има неговия си начин да подрежда нещата по най-добрият възможен начин. Звучи леко отвеяно, но всъщност е безкрано логично – кой каквото посял. Ако все пак, ако някой не е разбрал може би тук и тук.

Иначе това лято си почивах, пътувах, ядох ликъриш, изгледах всичко на Марвъл, стоях си вкъщи, ходих на кино на безумни филми. Осъзнах, че бившите клиенти и колеги всъщност доста ме харесват, някои даже ме обичат. Което не просто не е малко, а си е направо страхотно.

Още взех няколко решения, голямата част от които изглеждат правилни за сега. За едно имам малко колебание, но то така или иначе е лично, така че последиците и те ще са такива. И не, нямам предвид решението за ярко розовата спалня (аз всъщност не участвах в боядисването), за това не съжалявам и за секунда. Както и за новата работа в Despark. За две седмици ме накараха да се чувствам все едно съм там от месеци. И това дойде е момента, в който вече бях убедена, че България няма компании с добра company culture и бях започнала да събирам багажа за чужбина. I live to be corrected!

Лятото свърши с един гръм над морето, който спря тока в Пиргадикия, разходка в дъжда сред маслини и 11 часа път. Циганското лято си тръгна на 12ти вечерта изпратени с чудесни хора и няколко кани сангрия. А есента дойде в момента, в който Иван пусна това.

All in all life is actually awesome lately. Повече доказателства в снимките от Гърция.

гърция, море, събина панайотова блог

Атон, Гърция, море

Гърция, море, лодка

Гръция, море

Гърция, море

Гръция, море

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *