лични

Имам

 

Онзи ден рових из архива и преглеждах стари постове. Попаднах на този.

 

 

Четох, четох и установих, че не много се е променило. С Пиер все така си делим спалнята, само дето от както захладня, той стабилно спи върху лицето ми. Промяната е, че къщата вече е съобразена и с Вихър, който не обича чужди хора и приема броени като “наши”.

 

Не знам дали вкъщи има място за още един, обаче знам, че да си с мен не е лесно.

 

Имам котарак, който не иска да ме дели с никой. Имам трийсеткилограмово куче, което проявява агресия към непознати. Имам най-добър приятел, който вдига адски високо летвата за мъжете в живота ми и ми е най-близкия човек. Има още един такъв, който го няма вече четири години, но си е все тук.

 

Имам мнение. Идеи. Някоя и друга мечта. Голям задник. Диабет. Понякога кофти чувство за хумор. Неконтролируеми емоции. От време на време дори имам представа какво искам да правя с живота си. А още по-често има идея и какво искам. И го искам веднага.

 

Имам тетрадка и химикал на нощното шкафче, защото идеите за писане ми идват най-често нощем, когато е тихо и тъмно. Представям си как аз, легнала по корем с Пиер на гърба, пиша в 2 сутринта на нощна лампа, а той, който и да е той, спи. После алармата ми го буди в 6’30 -7, защото трябва да разходя кучето. Той надали си го представя.

 

Имам толкова много хубави неща, че още едно може да ми дойде много.

Standard

9 thoughts on “Имам

 1. Narcissus says:

  Здравей Сабина,
  До преди малко не те харесвах. Никак даже. Чета блога ти, следя те и в туитър… Но ме дразнеше, все ми звучиш много пресилено и нагласено.
  Но този ти пост ме грабна. Направо ме накара да те харесам и да искам да те разбера.
  Поздравления за начина ти на писане.
  Поздрави!

  • Sabina says:

   Здравей,

   без да искам да съм груба, но ако те дразня, защо ме следваш и ме четеш?
   Поздрави!

   • Kaenni says:

    Е как, едно изследване за Хауърд Стърн в ранните години на популярността му показва, че ~30% го следят защото го харесват и ~70% го следят, защото не го понасят, но искат да са в течение и да му се дразнят редовно.
    Шегата настрана, аз (а вероятно и други хора), следя личности и животи, някои дразнят, някои не, ама пусто любопитство (воайорство? :P).

    • Sabina says:

     хахаха ама Хауърд е велик! Аз съм голям фен книгите и филма!

     за мен е странно. в Twitter и в блог си, хората (или поне аз) пишат повече лични мисли и мнения и ако ги следя ми се иска да ги харесвам.
     все пак не само аз навлизам в тяхното пространство, но има и момент, в който и аз ги допускам в моето – Twitter клиента ми свети горе в дясно и ми прекъсва мислите, блогове чета на спокойствие с кафето… :)

     • Narcissus says:

      Здравей,
      Чета те, защото знаех, че все ще се появи нещо, което да ме накара да погледна на теб от друга страна и да се опитам да те разбера.
      Аз съм такава, винаги се опитвам да видя нещата и от другата страна. И макар от моята страна не всичко да ми допада, когато се опитам да се поставя на твоето място и да разбера какво точно искаш да кажеш, като че ли наистина започвам да те разбирам! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *